slide_sidebanner_1

Profil


BIG-BIKE er en moderne motorcykelforretning med 900 m2 butik, eget lager og topmoderne værksted. Vi er en komplet motorcykel- & scooterforretning og udfører alle former for salg, service og reparationer. Vi har speciale i BMW og Harley-Davidson samt Honda motorcykler.
 
Vi har eksisteret i otte år, men har mange års erfaring fra tidligere jobs i motorcykelbranchen, som har givet os en solid erfaring og ekspertise. Siden 1980 har vi selv kørt motorcykel og brænder stadig for det.
 
 
Historie
BIG-BIKE startede i 2005 på Kastaniehøjvej i Silkeborg i en industriejendom, som blev sat i stand og indrettet til vores første motorcykelforretning. Efter tre år med en motorcykelbranche i vækst var det tid til at finde større lokaler i takt med, at vores kundekreds voksede, og der blev pladsmangel. Derfor slog vi dørene op til en ny forretning på 900 m2 den 8. januar 2008 på Ballevej 1 her i Silkeborg.  Så kunne vi nemlig udvikle vores forretning. Det har resulteret i, at vi i dag udfører alle former for salg, service og reparationer i topmoderne rammer.
 
Vi glæder os til at betjene dig og din motorcykel!
 
Med venlig hilsen
 
BIG-BIKE

Åbningstider

 

   Ferie lukket

slide_sidebanner_1